Bine ati venit!

Activitatea firmei Philro Industrial a debutat in 1996 ca reprezentant al companiei Philips Waegetechnik GmbH, acum parte a grupului Sartorius.
Ca reprezentant in Romania al grupului german Sartorius, Philro Industrial a reusit sa se impuna, devenind in scurt timp unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme de cantarire.

Racordata la trendul mondial, acela de a folosi structuri din beton pentru platformele de cantarire, Philro Industrial a dezvoltat propria fabrica de elemente prefabricate din beton armat.

Dotata cu o statie proprie de fabricare a betonului, cu o linie semiautomata pentru confectionarea armaturilor si cu o linie de productie pentru confectii metalice, Philro Industrial intruneste toate prerogativele pentru abordarea unei game largi de constructii industriale si are deja o serie de clienti notabili.

Energia electrica este o prioritate in gama de aplicatii Philro. Prezenta printr-un parc eolian propriu in zona Dobrogea, Philro s-a indreptat spre surse de energie alternativa, preocuparile recente fiind in domeniul energiei fotovoltaice.

Reprezentant a doi lideri mondiali ai acestui domeniu, SANYO, ca producator de panouri solare, si firma germana SMA, ca producator de invertoare, Philro devine furnizor de sisteme fotovoltaice de calitate.

Sisteme rezidentiale, sisteme industriale sau parcuri fotovoltaice de mare capacitate, pentru toate acestea oferim solutii complete de:
  • proiectare
  • furnizare de echipamente
  • avizare 
  • conectare in sistemul national de distributie a energiei electrice.